Întâlnire de lucru la sediul filialei Iași a Uniunii Ucrainenilor din România

UUR

17 feb., 2021

În data de 11 februarie, la sediul filialei Iași a UUR, președintele filialei Iași a UUR, Victor Hrihorciuc, a avut o întâlnire de lucru cu Moshe Groper, consilier la cabinetul primarului municipiului Iași pentru relația cu comunitățile etnice. La întâlnire a fost prezent și prim-vicepreședintele filialei, Daniel Seredenciuc.

În cadrul întâlnirii au fost discutate și s-au stabilit posibilitățile de colaborare între Primăria Municipiului Iași, prin departamentele sale, și filiala Iași a UUR, precum și cu alte minorități naționale.

Dl. Moshe Groper a propus organizarea unor acțiuni comune cu Opera Națională Română și Palatul Culturii din Iași, participarea la acțiunile ce vor fi organizate la nivelul comunităților etnice, realizarea și transmiterea de emisiuni TV și radio despre minoritățile naționale, precum și elaborarea unui program de acțiuni cu minoritățile naționale din Iași pentru perioada următoare. 

Credem că este un început bun de colaborare, cu atât mai mult сu cât se are în vedere realizarea de evenimente comune de interes pentru minoritățile etnice din Iași, – a declarat președintele UUR-Iași, Victor Hrihorciuc.

Citiți în continuare…

Share This