Mesaj la finalul campaniei electorale pentru alegerile locale 2020

UUR

25 sept., 2020

Vineri, 25 septembrie, a fost ultima zi de campanie electorală pentru alegerile locale 2020. Conform legii, aceasta a început cu 30 de zile înainte de data desfășurării alegerilor, pe 28 august, și se încheie în ziua de sâmbătă care precedă data alegerilor, respectiv pe 26 septembrie, la ora 7:00. 

Anul acesta, pentru prima dată în istoria post-comunistă, Uniunea Ucrainenilor din România a propus proprii candidați la funcțiile de primar, consilieri locali și consilieri județeni în 53 de localități din opt județele, în care locuiesc ucraineni – Arad, Botoșani,  Caraș-Severin, Maramureș, Satu-Mare, Suceava, Timiș și Tulcea.

Dezvoltarea locală, sănătatea, învățământul, dezvoltarea spirituală și culturală, parteneriatele, programele pentru comunitate în diferite domenii, precum și conviețuirea armonioasă cu populația majoritară și cu celelalte minorități, se numără printre prioritățile candidaților UUR, iar campania s-a desfășurat sub sloganul „Uniți vom realiza și mai mult!”

Conducerea Uniunii Ucrainenilor din România mulțumește tuturor celor care s-au implicat, au pus suflet, au făcut sacrificii în această campanie electorală dificilă, și le urează candidaților săi mult succes la alegerile locale!

Îi invităm pe toți membrii comunității ucrainenilor din Romania să participe la scrutinul de duminică! Votul la alegerile locale înseamnă să alegi direcția pe care localitatea fiecăruia dintre noi trebuie să o urmeze în următorii patru ani!

Dumnezeu să ne binecuvânteze!

                                                                                                                                                                           Consiliul UUR

Citiți în continuare…

Share This