Nicolae Miroslav Petrețchi face apel la responsabilitate în privința coronavirusului

UUR

Uniunea Ucrainenilor din România are ca scop apărarea drepturilor privind exprimarea şi promovarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a persoanelor aparţinând minorităţii ucrainene

28 mai, 2020

Deputatul Nicolae Miroslav Petrețchi a susținut o alocuțiune în cadrul ședinței în plen a Camerei Deputaților din 27 mai 2020, în care a făcut un nou apel la responsabilitate și la respectarea recomandărilor autorităților statului în contextul relaxării  restricțiilor antiepidemice.

”Toată lumea ar trebui să înțeleagă că pericolul nu a trecut! În continuare trebuie să dăm dovadă de maximă responsabilitate și să respectăm toate măsurile de precauție, de prevenire și control, aplicabile după această perioadă”, – a declarat Președintele Uniunii Ucrainenilor din România.

Nicolae Miroslav Petrețchi a subliniat că UUR își exprimă disponibilitatea de a pune la dispoziția autorităților centrale și locale toate resursele materiale și umane pentru a contribui la efortul național de limitare a extinderii epidemiei de coronavirus.

Citiți în continuare…

Share This