Tabără la Brașov pentru copiii arădeni care studiază limba ucraineană

UUR

Uniunea Ucrainenilor din România are ca scop apărarea drepturilor privind exprimarea şi promovarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a persoanelor aparţinând minorităţii ucrainene

Filiala Arad a Uniunii Ucrainenilor din România a organizat o tabără la Brașov pentru copiii care studiază limba ucraineană, motiv de mare bucurie pentru aceștia.

Cu entuziasmul specific vârstei, copiii s-au bucurat de fiecare dintre numeroasele locuri  vizitate!

Povestea Calendarului de la Porumbacu de Sus, Castelele Peleș, Pelișor și Cantacuzino, Babele și Sfinxul, Cascada Urlătoarea, municipiul Brașov cu Poarta Ecaterina, Strada Sforii, Turnul Țesătorilor, Sinagoga Beit Israel, Biserica grecească Sfânta Treime, Muzeul de istorie, Biserica Neagră, apoi Castelul Bran și Dino Park s-au numărat printre atracțiile excursiei. Nu a lipsit nici Paradisul Acvatic, locul perfect pentru o distracție pe cinste!

Copiii s-au întors acasă cu amintiri de neuitat, încântați de experiența inedită, trăită în tabăra organizată de Filiala Arad a UUR, cu implicarea personală a președintelui acesteia, Gavrilă Miculaiciuc.

Citiți în continuare…

,,Naș holos”, Nr. 361

,,Naș holos”, Nr. 361

În această ediție, puteți citi:  • Taras Șevcenko și Bucovina (II); • Mitropolitul Andrey Sheptytsky și scriitorii...

Share This