UUR și-a lansat candidații la alegerile locale din România

UUR

29 aug., 2020

Vineri, 28 august, Uniunea Ucrainenilor din România a început prezentarea candidaților săi, care vor participa la alegerile locale din 27 septembrie 2020, pentru funcțiile de primari, consilieri locali și consilieri județeni în 53 de localități, în care locuiesc compact etnicii ucraineni din județele Maramureș, Satu-Mare, Suceava, Botoșani, Timiș, Caraș-Severin, Arad și Tulcea, precum și principalele obiective ale acestora.

Printre prioritățile candidaților Uniunii Ucrainenilor din România se numără dezvoltarea locală, sănătatea, învățământul, dezvoltarea spirituală și culturală, parteneriatele, programele pentru comunitate în diferite domenii, precum și conviețuirea armonioasă cu populația majoritară și cu celelalte minorităţi.

Sloganul UUR la alegerile locale 2020 este: „Uniți vom realiza și mai mult!”

Programul electoral și lista completă a candidaților UUR poate fi consultată pe site-ul UUR la domeniul Alegeri locale 2020. Detalii despre prioritățile candidaților UUR le puteți găsi pe paginile de facebook ale fiecărui candidat.

Evenimentul de lansare a candidaților UUR a început în localitatea Rona de Sus, județul Maramureș, în prezența conducerii Uniunii Ucrainenilor din România.

Citiți în continuare…

Clopoțel nr. 161, septembrie 2020

Clopoțel nr. 161, septembrie 2020

În această ediție, puteți citi:  – Poeziile „Controversă”, „Nu e un vis”, „Sărbătoare” ,„Vino, vino, sturzule” de...

Share This