Ziua Porților Deschise pentru copii, la sediul UUR Rona de Sus

UUR

18 iun., 2021

Bucurie, mișcare și joacă! Așa poate fi descrisă în doar câteva cuvinte Ziua Porților Deschise pentru preșcolarii din localitatea maramureșeană Rona de Sus, organizată joi, 17 iunie, la sediul structurii locale a Uniunii Ucrainenilor din România.

Astfel, copiii din grupa mica, coordonați de doamna educatoare Ana Semeniuc, cei din grupa mijlocie, îndrumați de doamna educatoare Mihaela Boiciuc, precum și cei din grupa mare, însoțiți de doamna educatoare Natalia Semeniuc, au petrecut o zi întreagă la sediul organizației, unde a fost amenajat recent un loc de joacă în aer liber.

Copiii au avut parte de o zi de neuitat, cu multă distracție și joacă pe terenul de minifotbal, s-au dat în tobogane și leagăne, iar cei mai curajoși au putut escalada, în siguranță, panoul de cățărare. Evenimentul a inclus și un moment artistic organizat de copiii de la grădinița locală, care au interpretat cântece în limbile ucraineană și română.

Terenul multifuncțional de sport și spațiul de joacă pentru copii au fost amenajate cu susținerea financiară a Filialei UUR Maramureș.

Citiți în continuare…

Share This