Eveniment dedicat copiilor organizat de filiala clujeană a UUR

UUR

Uniunea Ucrainenilor din România are ca scop apărarea drepturilor privind exprimarea şi promovarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a persoanelor aparţinând minorităţii ucrainene

14 Jun, 2022

Atât pentru membrii Filialei clujene a Uniunii Ucrainenilor din România, cât și pentru oaspeții din Ucraina, care s-au alăturat bucuroși activităților Clubului copiilor ucraineni, vacanța de vară a început într-un mod cum nu se poate mai plăcut: printr-un eveniment dedicat COPIILOR, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, care a avut loc la 11 iunie.

Deja devenită tradiție, participanții mai mici și mai mari ai acțiunii, împreună cu părinții lor au ascultat o povestire amuzantă și educativă totodată despre drepturile copilului, după care și-au manifestat abilitățile și măiestria în cadrul a două ateliere de creație: confecționarea de cărți-pliant și de coliere din tricouri și diferite mărgele.

Aceste activități le-au plăcut   atât   copiilor,   cât   și   adulților,   prelungindu-se   mult   timp,   iar   răsunetul   cântecului   popular ucrainean le-a dat putere și randament în munca lor de creație. Mulțumim tuturor participanților pentru implicare și pentru dorința de a se întâlni și de a vorbi în limba maternă, ucraineană. Împreună suntem o forță! Vacanță plăcută tuturor copiilor!

Citiți în continuare…

Share This