Surpriză dulce de Ziua Internaționale a Femeii, la Rona de Sus

UUR

Uniunea Ucrainenilor din România are ca scop apărarea drepturilor privind exprimarea şi promovarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a persoanelor aparţinând minorităţii ucrainene

Primăvara a adus o surpriză dulce de 8 Martie în Rona de Sus, unde, în spiritul sărbătoririi Zilei Internaționale a Femeii, tinerii și copiii ucraineni din localitatea maramureșeană au organizat un Atelier de Primăvară plin de creativitate și afecțiune pentru părinți.

Desfășurat la sediul UUR din localitate, evenimentul a fost o ocazie minunată pentru cei mici de a-și exprima recunoștința și iubirea față de mamele lor.

Coordonat de către președintele UUR al organizației locale Rona de Sus, Mihai Lauruc, și profesoara Larisa Petrețchi, atelierul “Surpriză de 8 martie pentru părinți” a reprezentat un efort de echipă în care copiii au pregătit cu drag brioșe delicioase și felicitări frumos ornate pentru mamele lor. Atmosfera a fost plină de bucurie și emoție, iar micuții s-au implicat cu entuziasm în fiecare detaliu al surprizei pregătite.

Brioșele, gata să fie savurate, au fost realizate cu atenție și migală, fiind un desert delicios și o expresie autentică a dragostei și prețuirii. Felicitările, ornate cu desene și mesaje adorabile, au adus zâmbete pe fețele mamelor.

Astfel de initiative, pornite din suflete celor mici, contribuie la întărirea relațiilor familiale, la consolidarea comunității, sunt manifeste ale iubirii și solidarității în Rona de Sus, o localitate unită, pregătită să sărbătorească împreună bucuriile primăverii.

Citiți în continuare…

Share This