UUR a oferit cadouri copiilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă

UUR

28 Dec, 2020

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă Uniunea Ucrainenilor din România a oferit, în perioada 14-23 decembrie, cadouri celor aproximativ 8000 de elevi care studiază limba maternă ucraineană, precum și preșcolarilor, răsplătindu-i pentru rezultatele școlare și extrașcolare și pentru participarea lor la diverse activități desfășurate de UUR pe parcursul anului.

Anul acesta, ținând cont de contextul generat de pandemia de coronavirus, serbările de Crăciun au fost organizate, în special, în regim online de către profesorii de limba ucraineană împreună cu elevii lor, în parteneriat cu filialele județene ale UUR. Cadourile au fost înmânate de membrii comitetelor UUR în fiecare județ, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Uniunea Ucrainenilor din România mulțumește copiilor, cadrelor didactice și tuturor celor care prețuiesc limba maternă, păstrează și continuă tradițiile și obiceiurile ucrainene. Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă multă sănătate, bucurii și îndeplinirea tuturor viselor!

Citiți în continuare…

Vilne slovo nr. 3-4, februarie 2021

Vilne slovo nr. 3-4, februarie 2021

În această ediție, puteți citi: – Oleksandr Oles: "Răsună și cântă limba noastră"; – Rolul educației în dezvoltarea...

Share This