UUR organizează concurs cu premii pentru cadrele didactice de limbă ucraineană

UUR

Uniunea Ucrainenilor din România are ca scop apărarea drepturilor privind exprimarea şi promovarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a persoanelor aparţinând minorităţii ucrainene

4 Nov, 2021

Cu ocazia Zilei Limbii Ucrainene, care se sărbătorește în România la 9 noiembrie, Uniunea Ucrainenilor din România organizează concursul „Cel mai bun profesor de limbă ucraineană“.

La competiție pot participa cadrele didactice de limbă și literatură ucraineană (profesori, învățători, educatori) din școlile cu predare în limba ucraineană. În cadrul procesului de selecție, un avantaj vor avea cadrele didactice, care provin din școlile unde există secție cu predare în limba și literatura maternă ucraineană.

Cei interesați să participe la concurs, trebuie să depună, până pe 15 noiembrie 2021, la unul dintre sediile filialelor județene UUR, un scurt CV, în care, pe lângă datele generale ale participantului, vor fi trecute de asemenea: 1. Rezultatele obținute în plan profesional pe parcursul ultimilor 2 (doi) ani de activitate (2019/2020 și 2020/2021); 2. Informații privind participarea cu elevi la acțiunile cultural-educative (concursuri școlare, olimpiade, festivaluri, tabere, proiecte educative etc.) organizate de UUR; 3. Colaborări cu UUR.

Premiile constau în 25 de pachete interactive cu următorul conținut: tablă interactivă, videoproiector și laptop. Câștigătorii vor fi desemnați pe 20 noiembrie 2021. Vă dorim mult succes!

Citiți în continuare…

Naș holos nr. 329, noiembrie 2021

Naș holos nr. 329, noiembrie 2021

În această ediție, puteți citi:  • Deșteptătorul conștiinței naționale ucrainene; • Recepția lui Mihai Eminescu în...

Share This