ALEGERI LOCALE – 9 IUNIE 2024: A VENIT MOMENTUL HOTĂRÂTOR!

UUR

Uniunea Ucrainenilor din România are ca scop apărarea drepturilor privind exprimarea şi promovarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a persoanelor aparţinând minorităţii ucrainene
Am fost lângă voi: în sălile de clasă, în spațiile culturale, la festivaluri și în inițiativele de formare. Am susținut cultura și tradițiile noastre, am întărit comunitatea și am investit cu inima în educație. Am implicat tinerii noștri în proiecte, conștienți că mâinile lor vor modela viitorul. Am folosit experiența celor vârstnici, știind că în înțelepciunea lor sunt rădăcinile care ne dau forța de a crește. Am avut grijă ca bisericile noastre să fie adăposturi spirituale și de speranță, locuri de întâlnire pentru comunitate, ca prin credință să fim puternici. Am vegheat pentru o viață mai bună. Este timpul să consolidăm aceste realizări și să visăm la mai mult!

Uniunea Ucrainenilor din România a muncit neîncetat în ultimele luni pentru a selecta și prezenta cei mai buni candidați. Am ales oameni cinstiți, devotați comunităților ucrainene, oameni respectați pentru eforturile lor. Am ales oameni capabili. Procesul a fost dificil, dar transparent și corect.

Acum este rândul vostru să arătați ce înseamnă puterea adevărată a comunității noastre ucrainene!

Duminică, fiecare vot va avea o importanță uriașă. Fiecare vot va fi un gest de respect pentru eforturile pe care le-am făcut împreună, dar și o dovadă de încredere în viitorul nostru comun, în valorile și tradițiile pe care dorim să le păstrăm și să le transmitem copiilor noștri.

De votul de duminică depinde direcția pe care o vom urma cu toții în următorii patru ani! Prin votul pe care îl veți da, veți delega puterea către oamenii care vă reprezintă și veți decide o nouă etapă în care toți ucrainenii din România să poată trăi mai bine. Așadar, duminică sunteți învestiți cu responsabilitate!

Avem, ca niciodată, aproximativ 500 de candidați în 50 de localități. Candidații noștri sunt pregătiți cu toată determinarea să reprezinte interesele noastre, să ne promoveze cultura, limba, spiritualitatea și tradițiile. Fără susținerea voastră, munca lor rămâne doar o promisiune!

Mobilizați-vă familiile, prietenii, vecinii și pe cei dragi pentru a merge la vot, pentru că numai așa idealurile și valorile noastre colective vor fi bine reprezentate. Comunitatea noastră este puternică doar dacă suntem uniți, implicați și hotărâți să ne alegem oamenii noștri.

Duminică toți ucrainenii se întâlnesc la urne!

UNIȚI ÎN ALEGERE, PUERNICI ÎN DECIZIE!

Citiți în continuare…

,,Naș holos”, Nr. 361

,,Naș holos”, Nr. 361

În această ediție, puteți citi:  • Taras Șevcenko și Bucovina (II); • Mitropolitul Andrey Sheptytsky și scriitorii...

Share This