Discuții privind îmbunătățirea activității departamentelor financiar-contabile ale UUR

UUR

Uniunea Ucrainenilor din România are ca scop apărarea drepturilor privind exprimarea şi promovarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a persoanelor aparţinând minorităţii ucrainene

Îmbunătățirea activității departamentelor financiar-contabile și creșterea eficienței utilizării fondurilor alocate de la bugetul stat – au fost principalele teme discutate în cadrul ședinței din 16 mai a membrilor departamentelor de specialitate ale UUR.

În deschiderea ședinței a luat cuvântul președintele UUR, Nicolae Miroslav Petrețchi, care a subliniat că Uniunea își actualizează în permanență procedurile cu privire la utilizarea fondurilor primite de la bugetul de stat. Nicolae Miroslav Petrețchi a insistat asupra importanței eficientizării cheltuielilor pentru organizarea și desfășurarea evenimentelor şi manifestărilor stabilite prin calendarul anual.

Uniunea organizează în fiecare an numeroase evenimente culturale, educative, sportive etc, iar o utilizare mai judicioasă a fondurilor alocate de statul român ne va permite să organizăm anul acesta peste 500 de astfel de manifestări, a spus președintele UUR.

Citiți în continuare…

Share This