UUR premiaza elevii ucraineni olimpici și pe cei pasionați de poezie

UUR

20 Jul, 2020

Pe parcursul lunilor iunie-iulie a.c., Uniunea Ucrainenilor din România a premiat elevii care au participat la etapa județeană a Concursului de recitare a poeziei ucrainene și la etapa județeană a Olimpiadei de Limbă și Literatură Ucraineană.

Anul acesta, ținând cont de contextul generat de pandemia de coronavirus și pentru a sprijini învățământul în limba ucraineană, premiile au fost mai consistente, constând în premii financiare și 405 tablete. Dintre acestea, 119 tablete au fost oferite elevilor care au participat la etapa județeană a Olimpiadei de Limbă și Literatură Ucraineană, iar alte 286 tablete – participanților la Concursul de recitare a poeziei ucrainene.

Premiile au fost acordate de Comitetele Filialelor UUR din fiecare județ, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

În acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, etapa județeană a Concursului de recitare a poeziei ucrainene s-a desfășurat online, iar Olimpiada de Limba și Literatura Ucraineană s-a desfășurat doar la nivel județean.

Citiți în continuare…

Share This