Cupa Organizației Tineretului Ucrainean din România, județul Suceava

UUR

Uniunea Ucrainenilor din România are ca scop apărarea drepturilor privind exprimarea şi promovarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a persoanelor aparţinând minorităţii ucrainene

25 sept., 2021

Uniunea Ucrainenilor din România, în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Suceava și Școala Gimnazială ”Petru Mușat” Siret au organizat sâmbătă, 18 septembrie 2021, la Siret Cupa Organizației Tineretului Ucrainean din România – etapa județeană.

La această competiție au participat reprezentanții OTUR din 6 organizații locale ale filialei UUR Suceava: OTUR Izvoarele Sucevei – coordonator profesor Bogdan Misiuc, OTUR Ulma – coordonator profesor Adrian Ilaș, OTUR Paltinu – profesor Ilie Rătundu, OTUR Dărmănești – coordonator preot Mihai Cobziuc, OTUR Negostina – coordonator Cristian Cozariuc și OTUR Siret – coordonator profesor Alin Fercalo.

Competiția a fost câștigată de OTUR Paltinu care va participa la etapa finală de la Cluj Napoca. Au fost acordate cupe pentru locurile de pe podium, cel mai bun portar, cel mai bun jucător și golgheterul turneului.

Meciurile s-au disputat în sistem grupe, semifinale și finală. Arbitrajul a fost asigurat de arbitri cu experiență de la AJF Suceava. UUR a asigurat finanțarea acestei competiții a tinerilor ucraineni.

Citiți în continuare…

Share This