Eforturi de soluționare a unor probleme semnalate de cetățeni

În cadrul activității sale parlamentare, în această săptămână, deputatul Nicolae Miroslav Petrețchi a adresat mai multor miniștri o serie de întrebări scrise, solicitând găsirea unor soluții rapide și eficiente pentru diferite probleme cu care se confruntă cetățenii.

Nicolae Miroslav Petrețchi i-a adresat o întrebare ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ion Ștefan, prin care i-a adus la cunoștință numeroase deficiențe, apărute pe parcursul implementării mai multor proiecte, finanțate prin PNDL, inclusiv din Rona de sus. Totodată, salutând inițiativa ministrului Marcel Vela de a înființa un departament pentru protecția animalelor, deputatul s-a pronunțat pentru înăsprirea legilor și creșterea amenzilor împotriva celor care comit acte de cruzime împotriva animalelor.

Totodată, în contextul actualei crize sanitare, deputatul Nicolae Miroslav Petrețchi i-a atras atenția ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, asupra stării precare a Spitalului Municipal din Sighetu Marmației, solicitând informații despre măsurile luate pentru îmbunătățirea stării în care se află această unitate spitalicească.

Pe de altă parte, într-o scrisoare adresată Președintelui Director General al Societății Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, domnul Petrețchi a menționat rolul radioului public de sursă sigură de informare a populației, subliniind, totodată, importanța găsirii unor soluții imediate pentru rezolvarea problemelor financiare cu care se confruntă SRR. 

Cititi in continuare…

Agenda deputatului – august 2020

Agenda deputatului – august 2020

 În această perioadă, dificilă pentru noi toți, generată de pandemia Covid-19, deputatul NICOLAE MIROSLAV PETREȚCHI...

Share This