Mesajul Uniunii Ucrainenilor din România cu ocazia Zilei Armatei Române

UUR

Uniunea Ucrainenilor din România are ca scop apărarea drepturilor privind exprimarea şi promovarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a persoanelor aparţinând minorităţii ucrainene

Armata este unul dintre principalii piloni ai statului român și se bucură de cea mai mare încredere în rândul populației României. După aderarea României la NATO, în anul 2004, militarii români, prin contribuția lor la misiunile și operațiunile Alianței, au consolidat profilul țării noastre, de aliat responsabil și de încredere, în cadrul Organizației Tratatului Atlanticului de Nord.

Militarilor români care servesc țara cu profesionalism, apără valorile și idealurile naționale ale României și au transformat statul roman într-un important furnizor de securitate în spațiul european și euroatlantic, le datorăm recunoștința noastră profundă.

În actualul context de securitate, când în vecinătatea noastră directă se desfășoară un război care a ridicat gradul de insecuritate la nivel regional, cu amenințări și provocări fără precedent, transmitem tuturor celor care îşi servesc țara, cele mai bune gânduri de apreciere, respect și sănătate!

De asemenea, aducem un omagiu veteranilor de război și celor căzuți, pentru sacrificiul pe care l-au făcut pentru ţară, pe câmpul de luptă.

Citiți în continuare…

Share This