Ziua Internaţională a Femeii sărbătorită într-un cadru festiv de Filiala UUR-Arad

UUR

Uniunea Ucrainenilor din România are ca scop apărarea drepturilor privind exprimarea şi promovarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a persoanelor aparţinând minorităţii ucrainene

Ziua femeii a fost sărbătorită într-un cadru festiv la Filiala Arad a Uniunii Ucrainenilor din România, pe data de 11 martie. Președintele UUR Arad, Gavrilă Miculaiciuc, s-a implicat activ pentru ca evenimentul să evidențieze respectul și aprecierea pentru femei și rolul important al acestora în societate.

Sărbătoarea a avut loc într-un decor frumos amenajat, unde au fost așteptate să participe la un program artistic susținut de copii, doamne și domnișoare din localitățile Târnova, Dud, Chier, Chișlaca, Vasile Goldiș și Măderat. Copiii au cântat, au recitat și au dansat, bucurându-le pe mamele și bunicile lor.

În semn de apreciere și recunoștință pentru toate femeile prezente, Gavrilă Miculaiciuc a dăruit fiecăreia dintre ele o floare, simbol al primăverii și al speranței pentru un viitor mai bun. Gestul său a fost emoționant, iar doamnele au rămas profund impresionate și recunoscătoare pentru atenția acordată.

Evenimentul UUR Arad a transmis mesajul implicit că femeile sunt valoroase și merită să fie sărbătorite în fiecare zi pentru ceea ce sunt și pentru contribuția lor zilnică în evoluția familiei și a comunității.

Citiți în continuare…

,,Naș holos”, Nr. 359

,,Naș holos”, Nr. 359

În această ediție, puteți citi:  • Sărbătorirea centenarului Taras Șevcenko în Bucovina; • Prometeu al Pământului de...

Vilne slovo nr. 9-10, mai 2024

Vilne slovo nr. 9-10, mai 2024

În această ediție, puteți citi: • Uniunea Ucrainenilor din România își deschide oficial campania electorală; • Din...

Share This